Tuesday, March 30, 2010

..........?

hah..penat batul rasa badan. lemah longlai pulak ..semalan ngan hari ni rasa ngantuk tahap gaban, ..ingatkan bila dah penat boleh terus tidur lena, curi2 tido kat opis pun tak jalan...

mungkin penangan balik kampung tiga minggu berturut turut. dr minggu pertama sampai minggu ketiga. balik ke melaka, pas tu balik kuantan dan balik ke melaka lagi. bila kat kg , byk xtvt memasak dan makan, tido pulak sikit2 jer sbb tak mahu lepas peluang bersembang.

minggu ke empat, bertungkus lumus dlm rumah, yg seropa ? (tiada gambaran)
dlm pada tu ada pulak tetamu mau singgah mkn thari...fuhhhh..

berperang pula ngan anai2..sakit hati, pandai pulak pilih cadar yg baru tuk dimakan, yg lama2 tak usik pulak..bila aku bakar kain2 tu, rasa nak bakar rumah kosong sebelah tu...yg aku rasa anai2 tu dr situ.
dah janji ngan kawan nak keluar beli cermin, terpaksa jugalah keluar berpanas panas...salah aku juga yg push dia segerakan kelas aerobic tu, untuk aku sbnarnya..tak yah g jejauh lagi lepas ni..
balik dah petang, sambung lagi tugas yg tak habis..dan keluar lagi membeli brg2 keperluan rumah .disebabkan dah mlm, capai ajer mana yg patut..bila troli dah penuh, ok lah tu dan cepat2 blah.

biasanya aku suka hari isnin..sbb masa sgt cepat..buat satu dua kerja, sudah 5.30 pm.
tapi semalam punya isnin , aku rasa masa tak bergerak..mcm 2 dah aku buat, still belum boleh balik..nak tunggu kol 11.30 am, mcm tiga hari pulak..dua kali aku keluar mkn, balik opis masih pukul 2.30 pm...dah la bdn aku sakit2, bos pulak mengata ngata aku..tp aku redha jerlah...yg paling hot , mengata aku sorok/ simpan duit company, takmo buat pembayaran cepat2...tunggu ,tunggu..tunggu apa? dah tu mengata aku tak push/ strait pasal collection..
huh... aku? sumi masen + wakaranai ....sajalah..

6 comments:

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

dunia dlm ada mcm2 cerita....erk sis...lu kenal messbacc...hmmm..hehehee..

Unknown said...

sabo aje la.. nama pun bos.. dia je yang betul..

mamai said...

cari kerja lain cepat

patungcendana said...

jam kau rosak kot...

baincardin said...

Jom selamatkan harimau! ^_^

Aloy Paradoks said...

5 Comments
Close this window Jump to comment form

Blogger a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

dunia dlm ada mcm2 cerita....erk sis...lu kenal messbacc...hmmm..hehehee..

March 29, 2010 9:21 PM
Blogger ber_u_wang said...

sabo aje la.. nama pun bos.. dia je yang betul..

March 29, 2010 9:42 PM
Blogger mamai said...

cari kerja lain cepat

March 30, 2010 1:31 AM
Blogger patungcendana said...

jam kau rosak kot...

April 5, 2010 6:38 PM
Blogger baincardin said...

Jom selamatkan harimau! ^_^

April 6, 2010 5:23 PM