Tuesday, February 9, 2010

bukan misi kat sepital




NAUTIKA! sudah sampai ke minggu terakhir untuk dipentaskan. Jumaat ini show pertama akan bermula, sabtu dan ahad selesai.

kenapa aku nak tengok NAUTIKA?

1 . Ada cerita cinta.
2 . Pelakon semua belum kawin/single.agak2 ada chance kot
3 . Ada pelakon muka macam Will Smith.
4 . Suatu hari nanti diaorg akan popular, so baik ajak tangkap gambar awal awal.
5 . Lepas teater leh lepak luar minum kopi tarik.kalau tak minum pun leh lepak
6 . Leh usha usha mana tau jumpa boypren lama. kalau masih solo
7 . Kalau Sabtu balik Kg sambut raya boleh tengok ari Jumaat.Kan best!
8 . Kalau jumaat bizi tengok Sabtu, best nye tengok sabtu!
9 . Mamai tak sambut Hari Valentine tapi ajak aku tengok NAUTIKA!
10 . Pengarah berasal dari Teluk Intan, sama negeri ngan aku.
11 . Tak perlu datang pakai seluar slack gosok tepi. seluar jean pun boleh
12 . Tak perlu baju kemeja tuck in. aku tak ada kemeja..
13 . Tak Ada mekap mekap, sikat sikat rambut, senang kerja aku.
14 . Tempat tu ada air cond.
15 . ber_uwang kata nak datang.
16 . Ada scene bukak bukak. malu tapi mahu
17. Aloy kata sapa tak datang dia lucah..aku takut lucah lucah ni

13 comments:

Rayza MukMin™ said...

pulak?!
dah jadi entri link link dah...

Kay said...

...teringin sungguh nak pergi kut!

(alahai musim cuti panjang (CNY)
TERpaksa ikut mr hubby)..huhuhuuu

Unknown said...

adeh nama aku lak kena publish

mamai said...

hahahaha bagus-bagus

patungcendana said...

aku lucah ok...:-p

baincardin said...

Al-Fatihah untuk blogger HAMIZA.......

Kay said...

HAPPY CNY everyone!!!!
Hv a great holiday & for those driving back to their home town...remember! drive safely.
(^_^)

Aloy Paradoks said...

tak lucah dah kan...

bias® said...

datang! datang!

hans said...

tapi nautika tu dibatalkan
ada konflik antara orang teater dgn aswara
sedih tul aku baca

triple x malaya said...

gempakz...

imHepPie said...

aku nk dtg tpi kalo dtg ckp aku x lucah lak x syok la gini isk

Aloy Paradoks said...

Hans :
maaf anda salah info.